Двата отбора на Локомотив Пловдив отиват на полуфиналите в турнира „Cool Cup“!

След страхотно изиграни мачове, борба и много емоции отборите на набори 2008 и 2009, с треньори Марио Колев и Светослав Каламов, се класираха за полуфинал в международния турнир „Cool Cup“ в Скопие.
В мач от четвъртфинала тази сутрин отборът на набор 2008 се изправи срещу много силния тим на Омладена – Сърбия. В редовното време двата отбора не успяха да си отбележат гол и двубоят трябваше да се реши с дузпи. Първият удар бе спасен от вратаря на Локомотив. Стражът на „черно-белите“ изпусна втората дузпа, но опази суха вратата си за третата. За сметка на това „Смърфчетата“ бяха безпогрешни в своите удари към вратата на Омладена и така си разчистиха пътя към полуфинала.
Не по-малко наситен с емоции бе и мачът на набор 2009, който на четвъртфинала срещна връстниците си от сръбския гранд Цървена Звезда. След 0:0 в редовното време, и тази среща трябваше да се реши с изпълнение на дузпи. Вратарят на „черно-белите“ спаси и 2-та удара от играчи на Омладена, които пък изпуснаха на два пъти топката във вратата си и така локомотивци се класираха за полуфинал.
Мачовете започват след минути. Очаквайте подробности.