Две равенства и поражение за Локомотив в Елитните групи

Вчера и днес отборите на Локомотив до 19, 17 и 15 години изиграха своите двубои от Елитните групи.

U19: Локомотив – Ботев 0:0
“Черно-белите” и “жълто-черните” поделиха точките в дербито на кръга в Елитната група. Двуостър мач, в който и двата тима можеха да вземат победата. Възпитаниците на Васил Гърков демонстрираха много добра игра и тактическа дисциплина.

През първата част със сериозни пропуски се отчетоха Сашо Лебанов, Божидар Зелямов и Николай Джелебов, като стражът на Ботев трябваше да се намесва във всички ситуации. Гостите пробваха чрез извеждащи подавания да затруднят защитата на “черно-белите”.

Втората част Лебанов, Джелебов, а също така и Гарабедян имаха добри шансове пред себе си, но двата отбора завършиха при нулево равенство.

U17: Лудогорец – Локомотив 2:1
Домакините от Разград поведоха първи в резултата за 1:0. Неразчетено излизане и фаул на стража на пловдивчани даде повод на съдията да отсъди дузпа, която бе реализирана за 2:0. Тони Лесов успя да намали за крайното 2:1.

U15: Лудогорец – Локомотив 0:0
Равностоен мач между двата тима. Възпитаниците на Стойчо Драмов създадоха 2-3 ситуации пред вратата на домакините, също толкова положения имаше и за Лудогорец, но борбата в центъра на терена доминираше по време на срещата.