Локомотив и Ботев не излъчиха победител при U15

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 15 години завърши наравно 0:0 с Ботев (Пловдив) в мач от Елитната група. “Черно-белите” и “жълто-черните” не излъчиха победител и поделиха точките на Лаута.

В началото на първата част Петър Андреев се озова на няколко пъти на добра позиция, но бе в положение на засада. В 28-та минута играч на Ботев стреля, а топката мина встрани от вратата на Александър Главчев.

През второто полувреме мачът се оживи. В 38-та минута удар на Сали Садъков мина над вратата. Последва центрира от фаул на Петър Андреев, Галин Халачев засече с глава, но топката мина покрай вратата. Гостите отговориха с две опасни атаки, но защитата на Локомотив се справи. В 55-та минута Никола Илиев от гостите стреля, а Кольо Гаврев изчисти топката пред голлинията. В следващата атака шанс се откри пред Станислав Дошев, но нападателят на “черно-белите” не успя да реализира. Три минути по-късно Кольо Гаврев стреля опасно, но стражът на Ботев спаси. Десет минути преди края Никола Илиев от гостите нацели страничната греда на Александър Главчев.