Победа над Ботев и равен с Асти за Локомотив при набор 2005

Победа и равенство записаха формациите на Локомотив при набор 2005. Първият отбор надви Ботев-2 с 1:0, а вторият завърши наравно 2:2 с Асти в Хасково.

Днес от 12:00 на Лаута се изправиха отборите на Локомотив-1 и Ботев-2. Срещата, която бе изгледана от над 150 човека, бе спечелена от “черно-белите” с минималното 1:0. В герой за “смърфовете” се превърна Йордан Паунов, който реализира победното попадение секунди преди края с премерен изстрел от границата на наказателното поле. След победата над градския съперник, Локомотив-1 се намира на втора позиция в класирането с актив oт 33-ти точки.

По същото време в Хасково премериха сили местния Асти и Локомотив-2. Двубоят се игра на много тежък и кален терен, където липсваха съблекални и пейки за гостите. Срещата завърши 2:2, като Станислав Дошев и Златимир Папазов се разписаха за пловдивчани. Локомотивци можеха да си тръгнат с трите точки от Хасково, но първо главният рефер не зачете редовно попадение на момчетата на Даниел Димитров, а после даде голямо добавено време, в което Асти стигна до изравняване. Локомотив-2 се намира на 6-та позиция с актив от 22 точки.

Галерия от срещата Локомотив-1 – Ботев-2