Рефан изненада с подаръци целия отбор на Локомотив U17

Доброто представяне на отбора на Локомотив Пловдив до 17 години на турнира в Говедарци не остана неоценено от фирмата за парфюмерия и козметика Рефан България и техните партньори от медията Glas.bg.

Черно-белите завършиха на второ място, като отстъпиха във финала на Левски София. Въпреки това, смърфовете показаха много добри игри, а на финалния мач до последната минута се бориха със сините от столицата в опит да вдигнат Купата.

Именно заради показаното желание за победа и битката до последно, днес черно-белите бяха зарадвани с подаръци, осигурени от компанията за парфюмерия и козметика Рефан България. Целият отбор на черно-белите и щаба, оглавяван от Кириакос Георгиу, получиха пълни торби с козметика. В тях играчите откриха продукти от серията SEA WAVES, както и специални парфюмни спрейове и парфюмна вода.

Подаръците си черно-белите получиха тази сутрин преди заминаването си за лагера в Банско, който ще продължи до 13 август. Всичко от отбора бяха пременени и с чисто нови тениски, които са част от екипировката, която се осигурява от Рефан България като част от дългогодишното и успешно партньорство между ДЮШ на Локомотив и пловдивската компания за парфюмерия и козметика.