Резултатите на Локомотив при децата във Футбол 9, 7 и 5

Резултатите на отборите на Локомотив от първенствата с формат Футбол 9, 7 и 5, които започнаха през изминалия уикенд:

набор 2008 (Футбол 9):

Локомотив-1 надви с минималното 1:0 Марица. Никола Ставрев отбеляза единственото попадение и донесе победата за момчетата на Марио Колев

Локомотив-2 пък победи Локомотив-3 (първият тим при набор 2009, който играе при по-големите) с 5:0. Момчетата на Недко Каблешков се наложиха над по-малките “смърфове”, но въпреки това момчетата на Светослав Каламов показаха борбена игра и се стараха да се противопоставят.

набор 2009 (Футбол 7):

“Черно-белите” разбиха с 8:0 Хебър (Пазарджик). С хеттрик за тима на Георги Иванов се отчете Димитър Гочев, Васил Златанов вкара два гола, а по един добавиха Константин Тодоров, Райън Пършев и Владимир Джабаров.

набор 2010 (Футбол 7):

Локомотив-1 направи голово равенство 3:3 със Суперстарс. За момчетата на Тодор Костов се разписаха Караначев (2) и Славщенски.

Локомотив-2 загуби от Марица-1 с 1:2. “Черно-белите” имаха превес в играта, но отстъпиха в резултата. Възпитаниците на Атанас Бончев поведоха за 1:0 чрез Атанас Кънчев, но допуснаха пълен обрат.

набор 2011 (Футбол 5):

Възпитаниците на Илиян Иванов тръгнаха с разгромно 7:1 над Суперстарс. “Черно-белите” играха по-добре от своя съперник и заслужено стигнаха до победата.