Три от три за отборите на Локомотив в турнира за Купата на БФС

Трите отбора на Локомотив, които участват в Купата на БФС, се класираха за следващата фаза на турнира. Момчетата от набор 2002, 2004 и 2006 постигнаха победи и продължават напред.

набор 2002: Възпитаниците на Васил Гърков победиха като гост Спартак (Пловдив) с 0:3 на “Спортен комплекс Спартак”. Първото полувреме “черно-белите” пропиляха няколко изгодни положения за гол, а само Димитър Казаков успя да се разпише за 0:1. През вторите 45 минути Ангел Табаков и Даниел Димитров оформиха крайното 0:3 срещу коравия тим на Спартак.

набор 2004: Момчетата на Костадин Апостолов постигнаха трудна, но сладка победа с 0:1 при визитата си на Сокол в Марково. Единственото попадение в срещата бе дело на Стилиян Черкезов. Домакините от Сокол създадоха сериозни “главоболия” на защитниците на “черно-белите”, но Локомотив отмъкна победата.

набор 2006: Футболистите на Аян Садъков-младши надвиха без проблеми Асеновец с 1:5 на стадион “Шипка” в Асеновград. Домакините поведоха, но в последствие Локомотив реализира цели пет попадения. Иван Кръстев (2), Мартин Петров, Иляз Билял и Виан Станков се наредиха сред голмайсторите. Треньорът Аян Садъков-младши гласува доверие и на Алекс Местов, Никола Николов, Георги Филипов и Севи Идриз от набор 2007, като Идриз носеше капитанската лента през всичките 70 минути.